×

Constipația îți alungă zâmbetul de pe față. Dar este simplu să îl regăsești – cu ajutorul nostru! MICROCLISMA SINTOFARM rezolvă problema constipației într-un mod care este pe cât de simplu pe atât de eficient.

Cauze și Tratament

Tranzitul intestinal variază în funcție de persoană. Puteți avea scaune de trei ori pe zi sau doar de trei ori pe săptămână. Când sunteți constipat, tranzitul este dureros sau nu se întâmplă suficient de des. Este posibil să aveți constipație dacă aveți mai puțin de trei  scaune pe săptămână și / sau scaunul dvs. este dur, uscat sau este format din bucăți mici. Este important să conștientizați momentele de  încetinire a tranzitului, pentru a putea aprecia corect situația.

Simptomele fiecărei persoane pot varia dar simptomele comune ale constipației includ:

  • tranzit intestinal dificil și dureros
  • mai puțin de trei scaune pe săptămână
  • senzație de balonare
  • senzația de evacuare incompletă
  • durere abdominală

Multe dintre aceste simptome de constipație pot reflecta alte probleme de sănătate. Discutați cu medicul dvs. dacă observați oricare dintre aceste simptome.

Dacă nu beți suficientă apă, dacă fibrele din alimentele pe care le consumați sunt prea puține și nu faceți exerciții fizice, puteți ajunge în situația cel puțin inconfortabilă de a suferi de constipație. Stresul din viața dvs. poate fi, de asemenea, un factor suplimentar. Multe medicamente luate pentru alte afecțiuni au ca efect secundar provocarea constipației.

Un laxativ ușor, fără prescripție medicală, cum ar fi MicroClisma Sintofarm, poate ajuta la ameliorarea constipației. Dacă nu aveți rezultate, consultați medicul.

Atât Microclisma cât și Supozitoarele cu Glicerină de la Sintofarm au avantajul de a nu produce diaree precum unele tratamente orale. Administrarea rectală și modul de acțiune le permit să acționeze local, rezolvând problemele precis și eficient.

Administrare și contraindicații

Folosiţi Microclismele Sintofarm o dată pe zi. Dacă este necesar, repetaţi aplicarea fără a depăşi 2 microclisme în 24 de ore.


Contraindicații: A nu se utiliza pentru tratarea durerilor abdominale acute, greata, vărsături, obstrucție intestinala sau a oricărei alte dureri de cauză necunoscută.


Efecte secundare: Poate apărea o iritație a mucoasei rectale la pacienții cu hipersensibilitate sau alergie individuala la ingredientele produsului sau la cei cu inflamații anterioare ale mucoaselor.

Ambalare și depozitare

Microclismele sunt dispozitive medicale de ultimă generație – un mod nou de a elibera intestinul.

Ambalare microclisme adulți: 6 doze x 9 grame;

Ambalare microclisme copii: 6 doze x 3 grame;

Păstrare: Se recomandă depozitarea în locuri uscate, cu temperaturi cuprinse între 15 și 30 de grade Celsius. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor;

Compoziție: glicerină, amidon de grâu, extract lichid de nalbă, extract lichid de mușețel, apă purificată.

Modalitate de întrebuințare

Microclismele se prezintă sub formă de doze sigilate individual, fapt care garantează igiena acestora.

Pentru a deschide recipientul, se îndepărtează capacul, îndoindu-l de la bază.

Se recomandă evitarea manevrării pompei de compresie pentru a nu scăpa lichid în momentul îndepărtării capacului.

Se lubrifiază duza cu o picătură de lichid, se introduce în rect și se comprimă pompa.

Se extrage duza fără a elibera presiunea din pompă și se aruncă produsul.

______________________________

Conține glicerină – Glicerina, cu rol de umectant, favorizează acțiunea de evacuare. Fiind un lubrifiant natural, are rol major în păstrarea integrității și elasticității tegumentelor.

Conține mușețel – Mușețelul are acțiune antiseptică și decongestivă anorectal. Extractul natural de mușețel calmează mucoasa rectală și ajută la cicatrizarea fisurilor.

Conține nalbă – Extractul de nalbă are proprietăți emoliente și antidiareice. Are efect antiinflamator, decongestiv cu acțiune benefică în cazul constipației.